Lördag!

Hej allihopa!
Idag har jag inte gjort så mycket. Först så var jag och julia i borås. När vi kom hem så ringde Emelie. Då va vi med Emelie. Fast hennes lillasyster Annie kom oxå. Sen var jag hemma vid sju. Då åt jag sen tittade jag på tv och nu sitter jag här.
xoxo ellaulla:]

Torsdag!

hej allihopa!
idag har jag la inte gjort så mycket. när jag gick upp vid halv sju så var jag hur trött som helst. när jag kom till skolan var la allting som vanligt.när jag kom hem så skulle jag till våran fotbollsträning. men jag hade så ont i foten så jag gick inte:(. Nu sitter jag hos Julia och spelar in en film. Den blir inte så bra XD. 
xoxo ellaulla :] 

Onsdag

hej allihopa!
Idag har jag la inte gjort så mycket. Jag gick upp vid halv sju. sen cyklade jag till skolan med julia och sara. när vi kom till skolan var det la som vanligt. nu e jag med julia:D. Vi kom hem typ för en halvtimma sen. Sen ska vi ha match. den börjar halv sju. kom gärna och titta.
xoxo ellaulla :]

lördag!

idag åkte vi först till värnamo. sen så när jag kom hem så åt jag pankakor. sen åkte jag och fiskade. fick ingen fisk:(. sen när vi kom hem så åt vi kräftor. det var hur gott som helst.och nu sitter jag och tittar på film :D

xoxo ellaulla :]

Fredag!

heej allihopa!
igår gjorde jag la inget. när vi slutade klockan två så åkte jag hem med becka. när vi kom hem till henne skulle vi baka. vi skulle baka kladdkaka men vi hittade inget recept så vi åt glass med varma hallon. sen så stuttsadde vi stuttsboll. när vi hade gjort det så ringde moa. sen så gick jag moa och becka till tranehov vi var  bollkallar.tranemo vann med 6-1:) sen åkte jag till pappa.

xoxo ellaulla:]

dagen som gått!

hej allihopa!
idag har jag la inte gjort så mycket . Först så gick jag så klart till skolan. Sen så när skolan var slut så kom jag hem och åt köttbullar och mos. när jag hade gjort det så hade julia kommit. så då bytte jag om. Sen klockan halv fem så åkte jag och julia till våran fotbollsträning. när jag kom hem så åt jag pankakor. sen så duschade jag. nu så sitter jag här.
xoxo ellaulla :]

idag!

hej alihopa!
idag har jag la inte gjort så mycket. jag vaknade  9.05 så gjorde jag o sara frukost till mamma. hon fyller 40. sen så ringde jag till julia. sen typ 5 min efter så ringde amanda till mig. så då kom först julia till mig och sen kom amanda.sen spelade vi kort "ungersk bäver". det var jätte kul. sen så skulle dom hem och äta. sen när dom hade åkt hem så åkte jag mamma och amanda och köpte skor till mig. sen fick jag sms av julia att hon inte kunde va bara för att hon var tvungen att städa. så då fick jag och amanda va själva. då åkte vi till amanda ch bakade kladdkaka. sen skulle jag hem vid fem för mamma skulle ha ett mini kalas. det var typ bara jag, sara, mamma, mormor , morfar, anette och robin. nu så sitter jag och har tråkigt
xoxo ellaulla :]

RSS 2.0