lördag!!!!

heej allihopa!

idag har jag la inte gjort så mycket. jag vaknade vid halv nio. då satte jag mig och läste världens bästa bok. Om jag kunde drömma. den e hur bra som helst. Sen så gick jag och min syrra sara ner o köpte godis. sen så när vi kom hem så spelade jag o pappa fotboll i köket. det var jätte kul. pappa vann med 6-5. sen så spelade vi rally på xboxen. han vann som vanligt.och nu tittar jag på speedway.

xoxo ellaulla:]

lördag!

heej allihopa!
idag har jag la inte gjort så mycket.klockan 10 gick jag, julia, zeinab och marigona till marknaden. där nere gick vi tills klockan halv två.sen åkte jag till pappa.och nu sitter jag här och tråkar.
marknaden måste vi göra om tjejer.
xoxo ellaulla:]

tisdag-Onsdag

heej allihopa!

tisdag!

i tisdags gjorde jag la inte så mycket. skolan som vanligt. sen var det innebandy träning. men jag var inte med hade lite ont i foten.


onsdag!

idag har jag la inte gjort så mycket.  först så gick jag till skolan som jag gör typ varje dag. sen efter skolan var jag med julia. vi gjorde la inte så mycket. vi spelade dator och wii. när vi hade gjort det så skulle jag typ hem för jag skulle göra engelskaläxan. och nu sitter jag här.
xoxo ellaulla:]

RSS 2.0