Gothia Innebandy cup!

Hej allihopa!

Då kom man hem från GBG idag. Har haft fyra underbara dager med tjejerna i innebandylaget. Vi spelade fem matcher sammanlagt. Vi åkte ut i B-slutspelet. I den matchen mötte vi några från Norge. Vi hade bättre spel och allt annat var bättre bara att vi inte fick in tillräckligt med mål. Vi hade lite otur och sköt i stolpen, målvakten tog bollen på mållinjen allt som kan hända. Men slutresultatet blev 2-1 till dom. Vårat mål gjordes då av Andersson (julia) som sköt en boll mellan stolpen och målvakten (tror jag). Den matchen spelade vi i Valhalla och där fanns det mycket man kunde göra. Man kunde spela wii bli sminkad och fotad av Model Lab(lägger in bilder från de sen). Nästan halva laget gjorde det. MEn här får ni lite bilder.







xoxo ellaulla





Trööött!!

hej, som det står i rubriken så är jag väldigt trött. Vaknade vid sju av att mamma skulle till jobbet. så har legat och glott på tv i typ 90 minuter,  Inget roligt tittar på sporten hela tiden känns det som. Ska kanske va med någon sen.
Men jag har lovat att lägga ut lite bilder från när jag var hos kajsa.Så gör det nu.



Kajsa tycker inte om att va med på kort, men hon har tagit en del bilder!
Måste vi göra om!

xoxo EllaUlla

Min dag!

Hej, vaknade vid 8. För jag oc mamma skulle till ulricehamn och tittade på en fotbollscup. Tranemos damlag var med. Fast dom gick aldrig vidare till semi :(. Sen åkte vi till Jysk och köpte lite små saker. Senare så tänkte vi åka hem och äta. Men då fick mamma sms att vi skulle hämta sara och Catrin i Reftele. Så då fick vi springa snabbt in på ICA och köpa drick yougurt och frukt. När i väl vs hemma i tranemo så räknade jag lite och kom fram till att mamma och jag har åkt bil i 2och en halv timma.
När jag kom hem så städade jag och möblerade om lite. Nu så sitter jag i köket och fixade in kajsas header på hennes blogg.  För att komma till hennes blogg så klickar ni här.

Xoxo EllaUlla

ny design !

Har då gjort ny design, tycker den är finare än den andra. Men ska be syrran hjälpa mg lite med lite annat

Före:




Efter:





Här är en bild jag tog igår på raketerna



xoxo Ellaulla


RSS 2.0