Veckans Låt!!!!

Hej Allihopa

Här kommer veckans låt!!





Och den låten är......



(Trummvirvel)





Justin Bieber med låten One Time.


Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla :]


Onsdag!!!

Hej Allihopa

Min dag har la varit helt okej. Först så cyklade jag till skolan. Första lektionen så hade vi musik. Efter det så hade vi Samling. Sen så hade vi lite rast. Efter det så hade vi matte. Då gjorde vi provräkning. Efter det så hade vi lunch. Det blev då fisk. Sen lite livsviktigt. Efter det så hade vi Elevensval. Efter skolan så var jag Emma. Hennes blogg hittar ni här. Emma hade varit så smart så att hon hade glömt nycklen. Vi fick vänta till nästan kvart i tre. När vi väl kom in så bakade vi pannkakor. Dom blev la goa med lite missbildade. Sen gick vi ut. Och efter det så åkte jag hem. När jag kom hem så satte jag mej vid datorn. Och här sitter jag fortfarande.

Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla :] 

En snabbis!!!

Hej Allihopa
Denna dagen har la varit okej. Först så åkte jag till skolan. Efter skolan så var jag och mormor nere och köpte nya skor. Sen så satte jag mig framför tvn och sen här.
Ska snart på innebandycup med Tjejerna.
Håll tummarna allihopa!!!
Våran Första match är ikväll kl. 22.00.

Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla:]


Veckans Låt!!

Hej allihopa

Här kommer veckans låt!!!


Och låten är:


(Trummvirvel)



Hakuna Matata



Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla :]

Onsdag!!!

Hej allihopa

Denna dager har la varit helt okej. Först så gick jag då till skolan. Första lektionen så hade vi musik. Efter det så hade vi samling. Sen hade vi lite rast. Sista lektionen innan lunchen så hade vi matte. Efter lunchen så hade vi lite religon occ sista lektionen så hade vi Elevensval. Efter skolan så var jag med Moa och Julia. Vi satt bara vid datorn.

Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla :]

Innebandyträning/ Skola!!

Hej allihopa

Idag var jag då frisk. Jag missade inte något roligt i skolan som tur va. Nu är mormor klar med min grön svarta mössa som jag ska ha i helgen på våran cup i Jönköping. Det ska bli kul som f*n. Med det laget vi har så kommer det bara att vara massa skratt på kvällarna. Men det gör bara allt roligare. Men min dag har varit så bra som den kan bli. Först så hade vi idrott. Då hade vi hoppgropen och massa annat. Sen skulle vi till kyrkan. Inte det roligaste precis. Sen hade vi typ rast i 30 minuter. Sen hade vi bara lektion i en halvtimma. Sen så hade vi lunch. Efter det så hade vi NO. Lika kul som alltid. Efter det så hade vi rast. Näst sista lektionen så hade vi svenska efter det engelska. Sen när jag kom hem så var det nästan att sätta sig i bilen och åka på innebanyträning. Vi var bara fem utespelare och en målvakt. Vi övade på skott. Efter det så åt jag och sen satte jag mig vid datorn. Och här sitter jag fortfarande.





Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla: ]

Eftermiddag...

Hej allihopa

Denna eftermiddag har jag tagit det mest lungt. Har fortsatt att sticka. Det gick inte såbra att sticka + att titta på tv samtidigt. Hela förmiddagen var jag ju hos mormor och morfar. Men nu är jag hemma och sitter vid datorn.

Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla :]


Några Bloggar!!

Hej Allihopa

Här kommer lite fina blogger!!

Rebecka    Emma, Lisa, Sara   Julia   Sara    Amanda  Moa


Kolla Gärna deras bloggar och Komentera

Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla:]


sjuk

Hej allihopa

Idag är jag då sjuk. Inte så kul precis. Men Men någon gång måste man ju vara det. Första gången i år. Min dag såhär länge har la inte varit den bästa precis. Mamma väkte mig vid halv sju. Fast jag somnade om och vaknade vid nio. Då var morfar nere hos mig. Efter typ 15 min så gick jag upp till mormor och morfar. Då satte jag mig och åt frukost. Direkt efter det så satte jag mig framför tvn. Då lärde mormor mig att sticka. Det har jag gort en stund. Sen så åt jag lunch. Sen satte jag mig framför tvn. och sen satte jag mig här. Ikväll skulle jag egentligen ha fotbollsträning och innebandyträning men får la ta det lungt. Glad att jag blev sjuk idag. 
Längtar tills helgen.

Längtar till-sommaren<33

Xoxo EllaUlla:]


Med Julia!!

Hej allihopa

Idag åkte jag då hem från Skåne. Men innan det så åkte vi inlines. Vi åkte typ bara i en halvtimma. Efter det så åkte vi hem till lilla Tranemo. Dom hade nästan ingen snö.  När jag kom hem så ringde jag julia. Hennes blogg hittar ni här. När hon kom så satte vi oss först vid tvn sen vid datorn och här sitter vi fortfarande.






Sara och Julia är stolta fotografer

Lägtar till sommaren<33

xoxo ellaulla :]










Hos kusinerna!!

Hej allihopa!!
Idag så vaknade man vi sex typ. Sara skulle på Gymnastikläger och jag och mamma skulle till Skåne. Vi åkte vid halv åtta och var i skåne vi tio typ. Efter det så satte jag, Eric, och filip oss vid datorn. Efter det så var i ute. Sen så har Filip fyllt år så det kom gäster hit, och dom har nyss gått hem. Och då satte jag och eric oss vid ena datorn och Filip vid den andra. Vi ska kanske titta på Körslaget vi får se om vi vill. Annars så gör vi la något annat. Kommer hem till Tranemo imorgon.

Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla:]
 

Äntligen Fredag!!

Hej allihopa!
Idag så har det la varit skola. Det har la varit helt okej. Först så hade vi idrott. Då spelade vi pingis Badminton. efter det hade vi lite svenska. då redovisade några i klassen. Sen var det dags för matte. Då höll vi på med kängrutävlingen. Blev nästan klar med alla 21 frågorna. Sen hade vi lunch. Världens äkligaste mat. sen engelska och efter det bild. Sen så när jag kom hem så tog jag det lungt. ska snart på innebandy match. Vi ska f*n vinna idag tjejor.

Längtar till sommaren<33

xoxo EllaUlla:]

Veckans Låt!!!!

Hej allihopa!!

Här kommer veckans låt.

( trummvirvel)




               


Pink



Längtar till sommaren<33

xoxo EllaUlla:]

Veckans låt!!

Hej allihopa!!

Här kommer veckans låt!!

(Trummvirvel)







Linda Bengtzing med låten Alla Flickor



Längtar till sommaren<33

xoxo EllaUlla :]

Eftermiddagen!

Hej allihopa!!
När jag kom hem från innebandyn så åt jag middag. Det blev lax och potatismos. Efter det så åkte jag upp till Julia. Så fort jag kom gick vi och satte oss vid datorn, och där sitter vi fortfarande. Nu ska vi spela lite innebandy... Får se hur det går. Nästa vecka så ska jag börja med veckans låt. får se vad det blir för något. Ni kan gärna komma med förslag:D
Men nu lägger jag in lite låtar...





Justin Bieber.





Eric Saade.





Salem Al Fakir

Längtar till sommaren<33

xoxo EllaUlla :]

En snabbis!

Hej Allihopa!!!
Än så länge på denna dagen har jag la inte gjort så mycket. Jag gick upp vid halv nio. Då satte jag mig direkt framför tvn. Sen hörde jag Ior (min Hamster) att han var ute så jag tog ut honom. Sen vid tio vaknade pappa och sara så då gick vi och åt frukost. Efter det så satte jag mig vid datorn.
Ska snart till tranemo och ta ett lagfoto med innebandylaget. Ska bli hur skoj som helst.





























Längtar till sommaren!!

xoxo EllaUlla:]

Dagen som gått!!

Hej allihopa!!!
Idag har jag inte gjort så mycket. Fick gå upp klockan sju på morgonen inte det roligaste precis.Vi hade en innebandy match. Första perioden var ganska jämn. Det blev 1-1. Andra perioden så gick det inte lika bra. Det blev 1-0 till dom. I sista perioden så gick det bara sämre och sämre. Dom gjorde 2 mål. Efter den sista perjoden så vann dom med 4-1. När jag kom hem så var jag hur slut som helst. Jag satte mig framför tvn, och där sitter jag fortfarande. Ska titta på Melodifestivalen sen:D














xoxo ellaulla:]

RSS 2.0