25 April

Hej allihopa!!!

Ida har jag la inte gjort s mycket. När jag vaknade var kockan nästan halv nio. Efter en stund så hörde jag sara smsa så då satte vi på tvn. Efter en stund så kom Casper och Jasmine och kollade med. Sen så åt vi frukost. Efter det så spelade vi alfons godnatt spel eller vad det nu heter. Det vann jag, sara kom tvåa, Casper kom trea och Jasmine kom fyra. Efter det så skulle dom åka hem. Så då började pappa med maten. Det blev kött och potatis. När vi hade ätit så spelade jag och pappa en fotbollsmatch i köket. Jag vann med 6-3. När vi hade spelat klart så fikade vi. Efter det så satte jag mig vi datorn. Sen vid halv fyra åkte jag hem till tranemo. När jag kom hem till tranemo så ringde jag Julia. När hon gick förbi våran studsmatta så

bara sara: Varför går du den vägen?

 Julia bara:AAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

Jag och sara bara: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Julia bara: Chit!!!!


Det var så jäv*a roligt...


Men när vi hade skrämt julia så hoppade jag, sara och julia. Efter en stund så gick jag och julia och Gungade. Vi snurrade varandra och så tog vi massa bilder.

Detta var min roliga dag.


Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla :]

Veckans Låt!!

Hej allihopa!!

Jag vet att jag inte har lagt in på jätte länge. Men det är för jag har inte riktigt haft tid.
Men iallafall här kommer veckans låt...

Och veckans låt är.....





(trummvirvel)












Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla :]

Veckans låt!!!

Hej allihopa!!!


Här kommer veckans låt.


Och veckans låt är..


(Trummvirvel)






justin Bieber med låten Where are you now.

Hela veckan med Kajsa!!!

Hej allihopa!!!

Som ni ser i rubriken så har jag vsrit hos Kajsa väldigt mycket...
Nu tänker jag berätta dag för dag för dag...

Tisdag

På tisdagen så hämtade dom mig nio på kvällen. Då hade Kajsa nyss Drillat så jag kunde inte komma till dom tidigare. När vi kom hem till dom så gick vi ner och lämnade mina grejer. Då såg vi att Busan ( Kajsas hamster) var ute. Vi tog ut henne en stund. Sen vid tio så gick vi och la oss. Fast vi somnade inte förens vid ett.

Onsdag

På onsdagen vaknade vi typ vid tio. Vi gick upp och satte oss och åt. efter det så gick vi ner och tog med busan upp och satte oss och spelade wii. Efter det så kom Kajsas mamma hem hon bara ´Går ni fortfarande i pyamas (stavning)
Vi bara ´vi gick nyss upp´. Det var riktigt roligt. När vi åt så kom Kajsas bror Emil hem. Han var la lite jobbig men överlevde iallafall hela veckan. Efter det så gick vi ner och satte oss vid datorn. Kajsa hade en jättebra sida som man kunde lära sig att måla massa olika saker. Här har ni den sidan. Efter det så åt vi kvällsmat. Då åt vi varma mackor. Sen gick vi ner och lekte lite med busan.Efter det så tittade vi i skolkattalogerna. Efter det så tittade vi på tv typ till ett sen la vi oss.

Torsdag

På torsdagen så vaknade vi som vanligt vid tio. När vi gick upp så åt vi. Efter det så lekte vi med Busan. Då tog vi ut henne till gräset för första gången. När kajsas mamma kom hem så bad vi henne att boka en bowlingbana. Vi skulle bowla vid fyra. Innan vi bowlade så gick vi ner till ICA och köpte godis. Precis innan bowlingen så satt vi lite framför datan. När vi hade bowlat så vann såklart Kajsa. Poängen tar jag nog inte upp. När vi kom hem så åt vi varma mackor. Det var la lika gott som alltid. Efter det så gick jag och Kajsa ner och tittade på film. Hairspray och en till. Vi somnade vid tolv.

Fredag


Fredagen så skulle jag då hem från Kajsa. Hade gärna stannat lite till. Men vi vaknade vid elva. Vi gick upp och åt frukost direkt. Vi visste att hennes mamma kom hem vid tolv och då blev det lunch. Fast vi åt inte föräns vid halv tre bara för att vi inte var hungriga. Direkt efter så åt vi glass.Då spelade vi också lite wii. Då ringde pappa och sa att han blev lite försenad.Då blev bara jag och Kajsa gladare.När pappa kom  så var jag tvungen att åka hem.


Det har varit världens bästa lov någonsin!!!
Det måste vi bara göra om Kajsa!!!!


Längtar till sommaren<33

Xoxo Ellaulla :]


Borås!!

Hej allihopa

Idag så har jag då varit i Borås med mamma, Sara, Julia och Anne. Det var jätte roligt. Man det så åt jag frukost. Sen så åkte vi till  Borås vid tolv. Där köpte jag ett par skor, en blus, en klänning och två tröjor. Här kommer endel bilder på det som jag köpte.





Blusen




Klänningen



En av tröjorna


Och lite till...


Längtar till sommaren<33


Xoxo Ellaulla :]




Julia och jag!!


Allihopa

Idag har jag då varit med Julia Vi har inte gjort så jätte mycket. Först när jag kom så gick vi ut och hoppade studsmatta. Efter det så gick vi ner till ICA och köpte mat till kvällen. När vi kom hem så satte vi oss här.
Här får ni en bild sen när jag och Julia hoppade






Längtar till sommaren<33

Xoxo EllaUlla :]


RSS 2.0