Ny design!

Nu har jag då gjort en ny design:D
hoppas ni tycker den är fin

Kommentera gärna x)

Xoxo Ellaulla]

Dagen med Julia!

idag har jag då varit med julia. Fast innan jag var med julia så var jag i gislaved och köpte två bikinis (stavning?). När jag hade köpt dom så gick jsg till julia. Vi satt bara framför datorn. Vid ett så gick vi ner till mej för jag skulle äta. Sen var vi hos mej till fem sen skulle julia åka och köpa skor. Hon hittade ett par svarta tror jag att dom var, inte det bästa minnet. Ska nog upp till julia sen och sova över(y). Om vi får för julias föräldrar. Ska till varberg imorgon kanske gör något inlågg får se om man hittar något trådlöst internet

Xoxo Ellaulla :]

Vill bada!

Som endel vet så har jag skadat handen så jag kan inte bada. Lite störande när det e typ 25 grader varmt ute och typ 18 i vattnet. kommer inte att kunna bada förens om två veckor typ. Men får la stå ut. Så fort jag har klippt av det ska jag springa ner till havet och bada.

Xoxo Ellaulla :]

Kan inte lägga ut några bilder!

Rubriken säger allt.
Alla bilder som jag och julia har tagit går inte lägga ut.Så det blir inga bilder från mej och julia:(

Xoxo Ellaulla:]



Julia!

igår morse åkte jag då till julia. Jag var där vid tio. Vi gjorde inte så mycket. Vi tog massa med kort på min dator och så hälsade vi på min farmor och farfar. Fast där nere var pappa och Carina också. Där var vi bara en stund för vi skulle bara säga hej.på förmiddagen så gick vi till fynda med. Det äär typ lika långt som runt tranemosjön. en halv mil nästan. Sen vid två så ringde anne och sa att dom hade ätit lunch. Så då fick anne komma och hämta mig och Julia vid fyndal. Sen tog vi bara mer bilder. Vi gick och las oss vid ett men jag och julia somnade inte förens vid två.
idag så har vi tagit mer bilder. Vi har också ätit massa godis:D


Xoxo Ellaulla :]

21 juni!

igår natt sov jag över hos amanda. vi skickade massa sms till alla. Men iaf idag har det då varit fotbollsskola. Vi var tvungna att åka vid tjugo i tio. Vid ett så så slutade vi. Efter det så cyklade jag hem till mej för attr dusha och äta. Sen kom amanda till mej igen. Sen har vi nästan bara suttit vid datorn och tittat på tv. Lägger kanske in ett imorgon om jag orkar efter fotbollsskolan.

xoxo Ellaulla :]

"Läger"

idag har jag då varit på ett "läger". vet inte om man kan säga det riktigt men iaf. Vi skulle vara på Kransmossen i borås klockan nio. Då hade vi ett en och en halvtimmas pass. då skadade jag mej som vanligt.  Men sen vid halv tolv så skulle vi äta. Det blev lasange(stavning?). Inte den goaste lasangen(stavning?) precis. Efter det så hade vi Teori(stavning?). Då pratade vi om hur man är en bra fotbollsspelare. Sen hade vi ett pass till. Sen vid tre så slutade vi. När jag kom hem så satte jag mej framför tvn. Ska snart åka till pappa. Då ska bästa Kajsa komma och sova över. Så får ja min dator =D. Lägger nog in ett ikväll.

xoxo Ellaulla


Ps:Suger på att stava!!

Simhallen!

Vid två så skulle vi hämta märta så skulle vi bada. Vi badade först i stora. Men det var väldigt grunt på ett ställe. Så vi var där. Fast ibland så simmade jag och sara iväg för att kunna bada utomhus och åka strömmen.  Fast vi var bara borta i typ tre minuter. Sen klättrade vi lite på klätterväggen. Efter det var det dags att fika lite. Kärleksmums och klementiner. Sen badade vi igen. Sen åkte malin och märta den röda rutskarnan (stavning). Sen åkte märta med sara också. jag stod och tog kort när dom kom ner med saras kamera. Sen vid kvart i fyra så skulle vi hem. När vi hade duchat så satte jag, sara och märta oss i bastun. Det var väldigt varmt.  När vi kom hem så lekte vi bibliotek med märta. Sen skulle vi äta. Sen så lekte jag lite med märta och Sixten. Sen satte jag mig här.

xoxo Ellaulla :]

Tidig morgon

Jag tänkte lägga in ett igår kväll men orkade inte. Men i helgen så ska jag lägga in mycket.
Men idag har jag inte gjort jätte mycket. Märta väckte mig och sara vid åtta. Vid kvart över åtta
gick vi ner. Sen vid tjugo i nio så skulle jag, sara, malin och Sixten lämmna märta på dagis.
När vi kom dit så visade märta oss runt. Det hängde plastband typ överalallt. Sen efter det så
kulle gå och handla. Det gick väldigt snabbt. Vi var la hemma vid halv tio, tio eller något.
När vi kom hem så åt vi frukost. Efter en stund så skulle sara lära malin att använda Picasa 3.
Det gick jätte bra. Den tiden var jag lite med Sixten. Sen satte jag mig vid saras dator.
Kanske lägger in ikväll får la se om jag orkar.

xoxo Ellaulla:]

Dator!

Jag har äntligen hittat rätt dator för mig. Igår beställde pappa den till mig. Får den
i helgen  Den är rosa. Längtar. Men ska titta på fotbollen nu.

xoxo EllaUlla:]

Växjö!

Igår la ju jag in ett snabbt inlägg om dagen. Men nu blir det ett inlägg som är mer detaljerat(stavning).
Idag gick jag upp vid sju. Vid halv nio kom mormor ner och vi var tvungna att göra iordning oss. Vid tio i tio så åkte vi mot ICA för sara skulle köpa godis innan tågresan.  Vid halv elva så kom tåget. Vi var framme vid fem i tolv.  När vi gick av tåget så kom Malin och mötte oss. När vi skulle åka fick jag tränga in mig mellan märta och Sixten där bak. Det gick la bra. När vi kom hem till dom så åt vi vegetariansk lasnage. Det var la sådär men det gick och äta.  Men sen lekte vi bara med Märta och sixten. Vid halv sex så åt vi pannkakor. Sen så har vi la bara lekt. Mellan sju halv åtta så gick märta och la sig. Fast sixten är fortfarande uppe men han är riktigt trött. Men jag lägger in ngn annan dag.:D

xoxo Ellaulla:]


Sommarlov!!!

Imorgon då börjar ju sommarlovet. Ska bli jätte roligt.Och imorgon åker jag och syrran från
Limmareds station till växjös station för att vara hos Malin, Thomas, Märta och Sixten. Vi kommer
hem på onsdag. Kommer att vara helt slut. Men lägger nog in ett inlägg när jag kommer hem.

xoxo Ellaulla :]

Kommer sakna klassen!

Edvin Alsteus
Julia Andersson
Johan Arvidsson
Oliver Benjaminsson
Anton Bjurling
Timothy Edvinsson
Elin Eriksson
Ludvig Holmberg
Amanda Johansson
Marigona Kelmendi
Markus Klyver
Denis Mehmeti (stavning?)
Emma Nilsson
Ronja Ringqvist
Erik Sandström
Philip Sahlberg
Moa Sjögren
Kesja Tomczak (stavning?)
Zeinab Yehya
Max Åkesson

Kommer sakna er alla♥

xoxo EllaUlla :]

Veckans Låt!!

Hej allihopa!!

Jag har inte lagt in veckans låt på rätt länge så jag gör det nu.



Och veckans låt är...





(Trummvirvel)






Justin Bieber med Love me:D



Xoxo Ellaulla :]

Med Julia!!

Hej allihopa!!

Idag har jag inte gjort så mycket. I skolan så har vi varit ute i detta jä*la vädret. Men efter skolan så var jag med Julia.Hennes blogg hittar ni här. Vi har mest suttit vid datan och tittat på tv. Sen vid halv åtta så skulle jag cykla hem. Kanske lägger in ett inlägg imorgon. Får se om jag hinner. Ska titta på en fotbollsmatch. Önska dom lycka till.

Xoxo EllaUlla :]

RSS 2.0